Pletykafészek

Hihetetlen, de a sztárpár mégsem válik

Na jó, nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam…. de én megmondtam! Már amikor tavaly szeptemberben felröppent a rémes hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik, én már akkor is csak csóváltam a fejem és azt mondtam, jön még kutyára kamion! Biztos voltam benne, hogy egy olyan mesés kapcsolatot, mint az övék, nem lehet csak úgy sutba vágni holmi nézeteltérések miatt. 

 

 

Később aztán, bár Angelina egész háborút indított Brad ellen, legnagyobb szerencséjére a gyerekek kiálltak az apjuk mellett. Ők egyformán szeretik a mamát és a papát. Talán ez volt az, ami végül Angelinát is elgondolkodtatta, hiszen a válás már hónapok óta lekerült az asztalról. 

Nagyon sokáig a 6 gyerekkel szállodából szállodába költözött, de Angelina Jolie nemrég letelepedett. Los Angelesben, a Los Feli környéken leltek új otthonra és Brad is a közelükbe költözött. A férfi egy beismerő interjúban, amit a GQ magazinnak adott, elárulta, hogy náluk mindig is a diktatórikus apai nevelés volt a normális gyerekkorában és emiatt nehéz volt neki máshogy állni a gyerekekhez. 

Később aztán – ahogy egy közeli ismerős elárulta egy amerikai bulvárlapnak – rájött arra is, hogy kontrollálhatatlanná váltak ivási szokásai, ami nem a legjobb oldalát hozta ki. 
A válás számomra felért egy arculcsapással. Rájöttem, hogy ennél többnek kell lennem, főleg a gyerekeim kedvéért. Meg kell mutatnom nekik milyen fontosak a számomra és ebben eddig nem voltam valami jó.” – nyilatkozta nemrég Brad Pitt. 

Közben pedig Angelina csupán a fájdalmát vezette le az agresszív Brad-ellenes kampánnyal, hiszen a közelállók szerint még mindig ugyanúgy szereti csinos férjét. Ezért is döntött úgy, hogy miután Brad Pitt hat hónapja csak áfonyalevet iszik, ad neki még egy esélyt, sőt, a házasságuknak is. 

Persze, nem csak a sült galambot várják tátott szájjal, a család összes tagja keményen küzd azért, hogy újra egy házban élhessenek. Párterápiára járnak a felnőttek, sőt néha a gyerekeket is magukkal viszik és próbálják megoldani a problémákat, komolyan változtatni és új életet kezdeni. 

Én nem tehetek mást, mint két kézzel szorítok nekik, mert egyrészt tökre összeillenek, másrészt, mind a ketten jó emberek, harmadrészt úgyis csak a gyerekek szívnák meg ha végül elválnának. Szóval Angelina, Brad, sok sikert, remélem hamarosan újra boldog párként láthatunk benneteket!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. velux says:

    Csak a töltöttkáposzta jó újra melegítve…- mondja egy régi magyar mondás….:)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!