Pletykafészek

Kasza Tibi csúnyán lebőgött!

Kasza Tibi addig nem nyugodhatott, míg kocsijába nem ültette a híres énekest, Luis Fonsit, hogy a dalról,  az életről, a sikereiről beszélgessen vele. Arra aztán senki nem számított, hogy a furikázás közben Kasza Tibi annyira elkezd nyomulni, hogy szégyent hoz a magyarokra. Hol luxusjachtot kért karácsonyra ajándékba, hol részesedni akart a dal jogdíjaiból, szóval cseppet sem kedvesen hozta az énekes tudomására, hogy neki is kellene egy szelet a tortából. Kicsit szégyellnivaló a viselkedése szerintem, kíváncsi vagyok ezek után Fonsi mit gondol rólunk. 

 

 

A legdurvább az a  mondat volt Kasza szájából, hogy ő nem is érti, neki is mindene megvan, a kiállása, a hangja, a stílusa, hogy olyan legyen, mint Mr. Despacito, akkor hogy lehet, hogy ő nem keres ennyit és nem az ő slágere áll a zenei listák élén.  Mit gondoltok, nem vitte kicsit túlzásba a viccelődést? Mert bizony néhány pillanatban úgy látszott, Fonsi igencsak kényelmetlenül érzi magát a rámenős sofőr mellett a kocsiban. 

Exkluzív Premier! Mr. Despacito a Kasza Taxiban!Luis Fonsi egyedül nekem nyilatkozott Magyarországon és elénekel egy soha nem hallott Despacito verziót is! Luis Fonsi ❤️

Közzétette: Kasza Tibor – 2017. augusztus 8.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anikó Macskás Nádai says:

  Ugyan már! Értette hogy viccel vele Tibi. Végig hülyéskedtek. Vette a poénokat. Ennyi.

 2. Sanyi Turul says:

  Ha már énekelni nem tud,akkor legalább bőgjön.
  Hogy le vagy fel azt döntse el ő.

 3. István Czifrus says:

  Megnéztem, ( és most vessetek a mókusok elé ) nekem tetszett! Mondjuk én csípem a Kasza stílusát.

 4. Mariann Várszegi says:

  Ez az ürge nem csak irtó ronda, de pofátlan és gátlástalan is.

 5. Földháziné Mónika says:

  Szerintem nem volt kínos,viccelődtek,és mindketten értették a tréfát!Nem értem mi volt ebben a lebőgés!Címnek jó volt,mert egy csomóan megnéztük!Szerintem a zene is jó!

 6. Imre Rózsa says:

  Nem szeretem a Kaszát , de azt el kell ismerni esze az van! 1.2 Millió a nézettsége ennek a videónak.
  Arra meg hogy mit kér és mit mond pippantsa le inkább és essen térdre? A múgy kellemes ez a Fonsi
  egész végig kultúráltan beszél , bár lehet még nem érett be teljesen a siker szele nálla és később változik , de normális volt!

 7. Anna Kiss says:

  Nagyképű , beszédhibás majom. Eddig is utáltam , de már a látványátok hányingert kapok. Nyomják a műsorát, de kiváncsi lennék a nézettségre is

 8. peter kulik says:

  Az illető (K. Tibor) eddig sem volt a kedvencem… Ezután, ha hallok róla a hányingeremet (talán) legyőzve elfordulok, vagy tovább kapcsolog. Undorító!
  Munkáltatója helyében (mivel úgy tűnik a zenélésből nem futja a luxusra) megfontolnám, hogy páros lábbal rúgjam ki… bár A.V- talán már nagyon megszokta a nyelvcsapásokat.

 9. József Molnár says:

  Egy ferde szájú senki….

 10. Sipőcz Ottilia says:

  Azért az Erdélyi Móni se volt semmi a Pénzt vagy éveket c. műsorban!!!! Minden mondatában elhangzott, hogy ő “teraszt” vagy mi a francot akar és ezért kell neki a pénz…és láss csodát, nyertek is.

 11. László Oláh says:

  T. Újságíró?!
  Aki nem érti a humort, az ne újságírónak, hanem WC-pucolónak menjen!

 12. Sirály Király says:

  Egyáltalán: ki az apja f@sza ez a kasza?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!