Pletykafészek

Sarka Kata csúnyán beégette magát!

Alapvetően egyiküket sem kedvelem, soha nem is értettem, mi ez a felhajtás körülöttük, de az tény, hogy Hajdú Péter sokkal normálisabban viselkedik a válás óta, mint Sarka Kata. A kisasszony most, hogy nincs mellette Hajdú, kézzel-lábbal kapálózik, hogy fenn tudja tartani a hírnevét. Nem sokkal a szakítás után is volt egy komoly hazugsága, mi szerint Hajdú Péter megcsalta őt ráadásul ezt is, elég undorító módon, egy vetélkedő műsor nyilvánossága előtt közölte a fél országgal.

 

 

Most, hogy megint lanyhul körülötte az érdeklődés Sarka Kata egy újabb műsorban vállalt szerepet. És jött egy újabb hazugság, miszerint a 2014-es Miss World döntőjére Hajdú már nem is kísérte el, már ott sem voltak együtt. Csakhogy, ami máskor a nézettséget generálja, az most csúnyán visszaütött. Ugyanis fent voltak a fényképek arról a napról, amit Hajdú Péter előkeresett és tisztán látszik a közös szelfi a döntő idején. Nem értem, hogy ennek a nőnek miért jó az, hogy a gyerekei apját megpróbálja besározni. Mit nyerhet ezzel? Mi értelme van? Tényleg csak annyi, hogy megint róla beszéljen a fél ország? Felfoghatatlan…

Hajdú Péter persze most is úriemberként reagált: (itt látszik, mekkora különbség van kettejük között morálisan)
Katával a Miss World döntőjén Londonban 2014-ben, amikor Kulcsár Edina a 2. lett. Együtt mentünk és ott drukkoltunk a helyszínen együtt Edinának. Kicsit ijesztő, hogy Kasza Tibi műsorában ennek az ellenkezőjét hallottam .De mindegy! Fátylat a múltra, mindenki élje az életét.”

Bár Hajdú még mindig nagyon elnéző az exével, a kommentelők már nem annyira. Nem csak a hazugságát, de Kata tévés szereplését is eléggé megszólták:

“Ez a nyilatkozat Katától ez nagyon gáz… Peti reakciója meg tiszteletre méltó.
Csak vigyázz, nehogy most meg azt találja ki, hogy oda van photoshopolva.”

Borzasztó gáz, hogy amíg együtt voltatok te voltál a tökéletes férj neki, most meg hirtelen már azt sem tudja mit hazudjon rólad, hogyan tiporjon a földbe…Undorító viselkedés.”

Egyébként teljesen gáz volt Kata abban a műsorban. A posztjai alapján egy komoly, érett nőnek tűnik, de az a vihorászós, lehetetlen viselkedése… kicsit meglepődtem én is.”

Egyrészt gáz, hogy ezt hazudta, hiszen képek bizonyítják, hogy ott voltál. Másrészt ne bánd, hogy elment, iszonyatosan ostoba képet mutatott magáról a műsorban (remélem nem ez a valóság mert akkor…). Kritikán aluli… Egy percig se bánd maximum azt hogy te tetted azzá, aki, tőle pedig ez a hála…”

Tegnap néztem meg a műsort és felmerült bennem,hogy ez a nő tényleg “komoly” kétgyermekes üzletasszony?Annyira ostoba gyerekes volt a viselkedése…az a zavart vihorászás….azok a megnyilvánulások…..Hogy tárgyal vajon az üzleti életben?Kínos volt a viselkedése.”

Tiszta szégyen amit össze-vissza hazudoznak. Most tudtad meg igazán Péter hogy ki a te feleséged. Önmagát minősíti Kata.”

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Gyula Vont says:

  Katoka nagyon jó vagy, csak csináld ezt a polgár pukkaztást,nem tudják mennyire szupi vagy, én melletted vagyok.

 2. Muc@ says:

  Kádár Istvánné, jól látod, pontosan ez a cél, nem árulnak zsákbamacskát, ez itt az, ami. A blog neve nem véletlenül: “Pletykafészek! Pad a kapu előtt!”

 3. Kádár Istvánné says:

  Az a nagyon gáz , akit érdekel , hogy így volt, úgy volt , illetve nem így , nem úgy volt !
  A nénik ültek ki vidéken a kispadra esténként és
  Minden esemény szóba került .
  Aztán vasárnap mentek a templomba és leimádkozták, hogy pletykálkodtak !

  Micsoda piti dolgok ezek !

 4. Szücs József says:

  Számomra meg felfoghatatlan, hogy Usain Bolt befejezte.

 5. Hegyessy József says:

  Tulajdonképpen ki ez a nő, hogy ennyit foglalkozik vele a média? Számomra ez teljesen érthetetlen…

 6. Irén Fülöp says:

  Ennek a nőnek kritikátlan aluli a viselkedése. Nem is tudom, hogy a firkászok miért foglalkoznak vele.Szégyellheti magát a viselkedéséért, ostoba, buta liba és nevetséges !

 7. József Béni says:

  Nem lehet ennyire nyomorult az élete ennek az itt kommentelő pár emberkének!
  Sarka Kata egy szép nő, aki kirakta Hajdú Pétert és ezzel megmutatta, hogy ő nem Toncsi és nem nyavajog. Most ez fâj nektek?
  Inkább felnéznétek rá, hogy két gyerekkel nem hullik szét! Egy gyönyörű Nő, Hajdú is érzi, hogy alá cserélt. (Bár utólag nézve, kevés volt Katához, mint férfi.)
  Vagy Hajdú Péternek akartok imponálni, hogy hátha leesik valami?

 8. Zsu Morris says:

  En elo adasban lattam oket a tv-ben azon a szepsegversenyen

 9. Hügi Agnes Fanny says:

  Nem tudom ki mit var ettol a Sarki Katatol, de en semmin nem csodalkozom semmin vele kapcsolatban. Annyira kozonseges, mint a legalsobb retegek, de ok legalabb nem tolakodnak. 😀

 10. József Molnár says:

  sarkiSzarkata egész szereplése beÉgés…

 11. litowski says:

  Kérdés hogy miért csinálja?MERT EGY ORDAS NAGY KURVA és öregszik és fogy a lóvé.

 12. Rikárdó Báró Márianosztrai says:

  Egy idő után a mellei kevesek lesznek, hogy a felszínen tudjon maradni.

 13. Sipőcz Ottilia says:

  NEM VÉDENI AKAROM, de az újságÍrok vagy nem tudom kik azért gondoskodtak arról, hogy nehogy feledésbe merüljön a nagysága mert rendszeresen megjelent itt az oldalon is róla cikk és kép amit gondolom ő nem erre az oldalra szánt.

 14. Ildiko Vasvari says:

  Nem kel osztani mások életét.De anyit hozzá kel füzzek,hogy K.Edina inkább énekeljen ,mint beszéljen,mert elviselhetetlen nyafogása van.

 15. Sipka Rózsa says:

  Ez a nő nagyon gáz. Végtelenül buta, beképzelt, erőszakkal megpróbál felszínen maradni. Egyre szánalmasabb, nevetségesebb. Ezzel a tyúkeszű Kulcsár Edinával pedig közröhej.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!