Pletykafészek

Lekapcsolták a rendőrök Hosszú Katinkát!

Azt hiszem, hiába nyert már annyi érmet, hogy aranyba lehetne borítani, lassan ő is kezdi elveszíteni rajongott státuszát. Sajnos a közösségi oldalán egyre több a negatív felhang. Most egy teljesen ártatlan poszton kaptak össze a rajongók és utálkozók, ezt írta ugyanis Katinka:

 

 

5 perce vagyunk Magyarországon és már félre is állítottak minket a rendőrök haha.”

Voltak, akik tényleg viccesre vették a figurát:

Mert annyi arany van nálad,hogy az már csempészésnek számít!”
És bevallották, hogy csak autogramot akarnak kérni? Vagy még azt sem mertek?”
“Brüsszelt is, Katinkát is…?
Nem lenne jobb megoldás inkább elindulni ahelyett, hogy mindenkit megállítunk?”

Jöttek azonban a cseppet sem pozitív kommentek, amikre persze Katinka nem reagált, a rajongók azonban annál inkább. Kész kommentháború alakult ki a feltett fotó alatt. 

Akkor ők azok, akiket a rendőr se állíthat meg? Inkább az övet kellene bekötni! Undorító amit csinálnak.”
“Menj a k…va a…ba vissza ahonnét jöttél!!!!!!!…Ki vagy te, hogy rád nem vonatkozik a törvény te segg!!!!!!”
“Mert mit kellett volna tenni? Közúti ellenőrzés minden hol van ha kiírják, hogy Hosszú vagy rövidkatinka vagyok, akkor mentesség kéne? Na! Menjünk a •icsába! És ez egy hír? Na ha ez kell a polgárnak, akkor megkapta. Ennyi.”

Szerintetek jogos a felháborodás, vagy ez már túlzás? 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Csaba Bekes says:

  Buszkek vagyunk Rad Katinka!!!!! Tovabbi sok sikert kivanok!!!

 2. Lajos Elek says:

  Azt kellene észrevenni ebben a cikkben, hogy alig beléptek Magyarország területére öt perc múlva már igazoltatták a rendőrök. Bejárhatod Európát vagy a fél világot és sehol nem állítanak meg csak úgy minden ok nélkül a rendőrök csak Magyarországon.
  Ez a történet nem Katinkáról szól hanem arról, hogy milyen messze áll a magyar rendőrség az európai színvonaltól.

 3. Zsuzsa Fábián says: (előzmény @Lajos Török)

  Kedves Török Lajos
  Szánalmas amit írsz ugye tudod.

 4. Krokovay Gizella says:

  Bármi igaza is lenne a “muc@”-nak, a felháborodás helyett más szót mondanék: izléstelen és bunkó levél.

 5. Zoltán Oravecz says:

  Kedves Muc@!Kedves,hogy “arctalalanul”jár a szája!Ha valaki nem ismeri fel Katinkát,az jobb ha nem is tartja magát magyarnak!Ha pedig felismerte,gratulálni és további jó utat kivánva kelett volna továbbengedni!Azért tünt fel Katinkának a dolog,mert az USA-ban nem állit meg a rendőr, csak ha elkövettem valami szabálytalant,illetve az autón láthatóan nincs rendben valami.Egyébként tőlünk nyugatabbra is ez a jellemző rendőri magatartás.Szinte csak itthon divat az az ok nélküli megállitás és lehetőleg hiba keresése!

 6. Meliskó György says:

  Már az eredeti hírt is olvastam tegnap. Akkor sem éreztem rosszallást Katinka bejegyzésében. Inkább vidámságot sugallt, amit a kép is megerősített. Kétségtelen, hogy az a “haha” ott a végén tápot adott a beszólogatásra.
  Igazándiból sosem értettem meg azokat, akik életük minden rezdülését kiteszik az ablakba, az egész világ elé – ám ez legyen az én problémám. 🙂
  Tény azonban az is, hogy aki hevesen utálja Katinkát és/vagy Tusupot, annak édes mindegy, hogy “haha”, vagy akármi – ha Katinka(‘ék) posztol(nak) valamit, úgyse olvassa el, csak fröcsögni fog.

 7. Ne verd magad a talajhoz, ők is olyan állampolgárok, mint bárki más, csak mi nem kaptunk jogtalanul 13,5 millát a vállalkozásunkhoz, 60 millát a VB-reklámért, nem foglaltuk le a Duna Arénát 6-22 óráig mások elöl és nem veszik meg nekünk milliárdokért a csillebérci úttörőtábort ajándékba és nincsenek apóskánk számláján dollármilliárdjaink és ha két mondatot el akarunk mondani, nem kell hozzá papír.
  Azért egy közúti ellenőrzést még szabad náluk is a többi állampolgár között megejteni, vagy az is tilos a haházó hisztigépnél, tekintve, hogy kiemelt ellenőrzés van mindenütt az országban a terrorveszély miatt?!
  Ja és amíg olimpiai aranyak számában utoléri Egérkét, addig még sokáig haharázhat és markolásztathatja a pucér agyonretusált seggét a címlapokon a matyóhímzéssel.
  Egerszeginek erre nem volt szüksége, ő egyszerűen csak olyan volt mintha normális lenne.
  Ja és végezetül nem vagyok irigy, mert semmi pénzért nem szeretnék úgy kinézni, mint ő, a Tusupot meg bottal se!

 8. Én még ezt a te teremtődet nem láttam úszni, Katinkát azonban sokszor.Tudod, azt is el tudtam volna képzelni, hogy a rendőr kéri a papírokat, látja belőle leírva, hogy jéééééé ez a Hosszú Katinka,, s talán eszébe jut, hogy nincs 1 hónap a VB-ig,így aztán elköszönne: “szorítunk Önért Katinka, mert imádjuk, hogy ennyire nyerő típus!”Egyébként jobb helyeken külön forgalmi sávok segítik a sportolókat VB-ken, olimpiákon, s nem akadályozzák őket rendőrök .Katinkáról közismert, hogy rengeteget utazik.Így lesbenállni s rájuk ugrani, mihelyt beléptek a határon, nos, ez tényleg parasztság. nem, nem parasztság, hanem ázsiai tahóparasztság.Lajos, kicsit gondolkodhatnál azon, van-e, lehet-e különbség aközött, ha téged állítanak meg, vagy ha Katinkát.Katinka ugyanis lekéshet valamit amiért később mindenki a fogát szívja, Te meg mindegy mikor, hova érkezel.

 9. Muc@ says:

  ““5 perce vagyunk Magyarországon és már félre is állítottak minket a rendőrök haha.” Ezen egy amúgy épeszű mit haharászik?
  Vagy őket tilos ellenőrizni, főleg ha matyóbaba is a kocsiban ül?!

 10. János Kiss says:

  Ezek szerint Lajos Töröknek fogalma sincs, mennyi rossz érzést képesek maguk után hagyni a magyar rendőrök!Az tuti, hogy felismerték Katinkát, gondolom, ez kihozta belőlük a rrendőrviccekben annyiszor bírált tahóparasztot, na az meg soha nem hagy maga után jó emlékeket. Hatványozottan jelenik meg ugyanez, ha külföldről hazaérkezve alig várjuk, hogy a lakásunkhoz érkezzünk mielőbb, s ekkor jön a tendőrparaszt.Tényleg jó lenne, ha leszállnának róluk, igen a VB miatt.Még jó, hogy nem indítanak büntetőeljárást ilyenkor s tárgyalást se tűznek ki mondjuk Katinka fő számainak döntőbeli időpontjaira…köszönjük rendőrség, köszönjük ügyészség, ez ám a tapintat!

 11. László Szlama says:

  A polgárokat nem lekapcsolják, hanem ellenőrzik ! Firkászka ezt nem tudtad vagy nem akartad tudni , mert egyszerűen jellemtelen hatásvadász vagy. Téged viszont jó lenne lekapcsolni onnan ahol vagy!

 12. Lajos Török says:

  Nem félre állították, csak közúti ellenőrzést végeztek ! Ő ugyan olyan állampolgár mint bárki más és a törvények mindenkire egyaránt vonatkoznak. Ha nem ismerték fel, abban sincs semmi kükönös, nem kell Őt mindenkinek ismernie ! Ő is úgy jött a világra és úgy is fog távozni mint bárki más és minden amit elért a T E R E M T Ő adománya !!! Az alázatosság talán előnyösebb viselkedésforma volna számára is , mert “kis hazánkban” is van néhány hasonlóan sikeres ember aki nem “tépi” magát mint Ő .


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!