Pletykafészek

Radics Gigi akar rendet tenni az X-faktor zsűrijében!

A tehetségkutató hivatalos oldalán olvashatjuk:
“Radics Gigi izgalommal várja a következő hetek történéseit, és azt ígéri, hogyha a helyzet úgy kívánja, rendet tesz a fiúk között és nem hagyja, hogy zavarba hozzák.”

 

 

Hát azért egy kicsit ezt viccesnek találom. A korábbi zsűritagokban legalább a kezdetekkor volt annyi, hogy szerényen, a tapasztaltabbakat figyelve vettek rész a munkában, Radics Gigi azonban egyre ellenszenvesebb számomra. Nem elég, hogy olyan ruhákban lép fel, amik alig takarnak valamit, de kezd egyre nagyképűbb is lenni. Pedig, igazán nincs mire… 

Sajnos az idei X-faktor zsűrijétől nem sok jót remélek, ha énekesi karrierrel próbálkoznék biztos, hogy nem ez előtt a zsűri előtt mérettetném meg magam. Megértem, hogy a sokadik évad után már vesztett a show a csillogásából, a nagyszerűségéből, az igazán zsűrinek való, tapasztalt embereknek eszük ágában sincs elvállalni, de úgy vélem, a versenyzőkkel kiszúrás, hogy ilyen semmilyen ítészek előtt kell megmutatniuk a tehetségüket. 

Ennél már csak az a rosszabb, hogy a szappanoperából kiszabadult Kiss Ramóna botladozását kell végigszenvedniük a nézőknek hétről hétre. 
Ti nézni fogjátok az X-faktort, vagy számotokra is elmúlt már a varázsa?

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Zsuzsa Rauscher says:

  Sajnos már jóformán cigányok nyekeregnek. Aki meg nem cigány az nem vegyül be ezekhez .
  A Pápait agyonajnározzák. Jelen pillanatban a Janicsák Veca a legjobb, a Rúzsa Magdival egyetembe. Amíg a fidesz van addig énekelhet itt “Pavarotti” hangú, ha nem nyalja az orbán seggét mehet a levesbe. Sajna volt rá példa. A Vastag Csaba a hamis kiherélt hangjával még egy falusi kocsmában sem lenne nyerő, de mivel orbán fan így ő nyert. Az igazság, hogy olyan énekeseink nincsenek, mint régen. Szécsi, Korda, Koós, és még nagyon sokan. Zárójelben mondom, hogy nem politikai nézeteik miatt
  lettek énekesek, hanem a tehetségük alapján. Vagy zsidók, vagy cigányok akik a TV-ben /akármelyik csatornán/ érvényesülnek.

 2. Zsuzsa Rauscher says:

  Beképzelt cigány lotyó. Valaki helyre tehetné, mert nincs mire nagyképűsködnie.Bunkó, neveletlen buta. Nincsenek új dalai. A régiek uncsik.

 3. Muc@ says:

  Előbb a saját fejében tegyen rendet, mert egy normális interjút nem lehet vele csinálni, csak vihorászik a száz fogával, mint a tejbetök. Az érettségi sikerült már vagy arra még várni kell, ha már zsűritag lett néhány millióért a hatalmas szakértelmével a művésznő?!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!