Pletykafészek

Az 4 legcikisebb fotó Sarka Katáról

“Szerencsére” van miből válogatni, mert amíg egy átlagember jó esetben napi egy-két fotót tesz ki magáról, ő állandóan posztolgat, most már Instagramon is. 

 

 

Persze nem csak olyan fotókat, amik a “jobbik” oldalát mutatják. Ő úgy gondolja, azokkal a képekkel is sztár, amik láttán más rögtön a törlés gombra nyomna. Ezekből találtam most néhányat.

1. Azt hitte, majd jó néhány bókot bezsebel ezzel a ruhával, meg a szexi pózzal, de nagyon mellényúlt. Ezek voltak a legpozitívabb reakciók:

“Te jó ég. Ilyen melegbe ilyen ruhát felvenni, még egy kép miatt sem tenném. Ez gáz.”
“Hű ..ritka ronda ruha…ingyen sem kellene!”

2.  Ez a fotó azért röhejes, mert én is szoktam lakást felújítani. De azt tuti nem vadiúj, élére vasalt ingben, napszemüvegben, mindenbe belelógó hajjal teszem. Számomra ez a kép azt jelenti, hogy már megint a szokásos kamut nyomja, hogy ő milyen változatos életet él, meg mennyi mindenhez ért, miközben igazából tök üres. 

Azért itt is kapta a kommenteket:
Milliós órában milliós ékszerekkel max a kép erejéig fogta meg az ecsetet!”
“Látszik a kezén egy csepp sincs. A kesztyűt nem kapta meg? Hihetetlen.”

3. Azt hiszem, ez az egyik legízléstelenebb karácsonyi fotó, amit valaha láttam. Ahogy a kommentelők is kérdezték tőle, ehhez minek széttenni a lábát? 

4. Szerintem, bármekkora divat is ez most a celebek közt, nem kellene mutogatnia magát smink nélkül. Teljesen lárvaszerű az arca, jellegtelen, biztos, hogy nem ismerném fel az utcán, ha így jönne szembe velem. Persze, próbálja elhitetni a rajongókkal, hogy ő természetes,de ilyenkor látszik, hogy mennyire műanyag mindene. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. ..”letiltanák” helyett letiltanék, “nem rajongók érte” helyett nem rajongok érte……helyesen. Ha már folyton kritizálgatni tetszik másokat, itt egy helyen mindjárt kétszer is, legyen az újságíró, kommentelő, akárki.
  Egyébként mit kellene irigyelni Katácskától, a plasztikázott orrát, a műhaját a műmellét, a műkörmét, a műszempilláját, a héjazott fogait, a karika lábait, a bütykös csúnya lábfejét, a ceglédi érettségijét, a 60 éves új pasiját vagy a magamutogatási kényszerét? :D::D

 2. ÉVA Matukovics says:

  helyesen a vége: Az irigy firkásznak a cikkért meg további sárgulást, a jó indulatúakkal együtt!!! Egyébként van akinek minden jól áll – pld. Sarkának! És mosolyogva gondolok bele hány lány szeretne az ő helyében lenni, igaz firkászkám még te is!!! De! hát tudomásul kell venni – nem adatik meg mindenkinek!

 3. ÉVA Matukovics says:

  Én – szintén – nem rajongok Katáért, de a hülye firkászért sem, aki lelopja a képeit, és azzal “dicsekszik”,merthogy meg kell neki is élnie!!! Én Kata helyében letiltanák bármilyen “másolást” “lopást” az oldaláról. Nők?! irigyek, rosszmájúak tisztelet a kivételnek! És,ha ennyire “ciki” Kata – mi a szarért foglalkozik vele bárki is???? Sosem fogom megérteni, ha valaki unszimpi, de azért köszörüli rajta a nyelvét, ahelyett,hogy tovább lépne! Egyébként,mint nőnek – be kell valljam, szép nő, aranyos, és mellette még kedves is – szerintem, és még mindig mondom mindezeket úgy,l hogy nem rajongók érte, de! amit el kell ismerni, azt el kell ismerni!! Az irigy firkásznak a cikkért mert további sárgulást, a jó indulatúakkal együtt!!!

 4. Géza Koltoi says:

  Én ugyan nem szeretem Katát , de mint nő ezeken a fotóin is gyönyörű

 5. Koncz Krisztina says:

  Szerintem mindig szép ez a nő!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!