Pletykafészek

Sarka Katának már megint csak a szája jár!

A legújabb dilije Sarka Katának, hogy hetek óta posztolgatja, majd egyszer csak nekiáll futni. Mindenféle posztokat oszt meg a közösségi oldalán, amik hasznos tanácsokat adnak futóknak, de olyan fotót még nem osztott meg, ahol ő látna neki futni. 

 

 

Igazából nem értem, hogy miért gondolja, hogy ez pozitív reklám lehet, vagy vonzó az emberek szemében, akik csak azt látják, hogy ígérget össze-vissza, de teljesítmény mögötte nincs? Nem gondolja, hogy ezzel pont az ellenkezőjét éri el? 

Május 29-én írta ezt:
Ez egy több, mint két éves írás. Az apropója annyi, hogy ma újra elmentem futni!!!!  Most értem haza. Nem volt könnyű. Sőt!!!! De olyan jó érzés, hogy megcsináltam!!!!! Két éve ilyenkor a barátnőimmel heti 3x futottunk. Annyira jó volt! És milyen jó lenne újra úgy!”

Június 10-én meg ezt:
A hètvègèn biztos, hogy ùjra ràveszem magam, hogy elinduljak futni. Meleg lesz, hàl’isten, de van pàr jòtanàcs, ami segîthet îgy is èlvezetessè tenni.”

Azért ez már a vicces kategória, nem? 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. steve winston says:

  Hát Vajna Timcsike a barinője!Szeret ő is a bulvárujságok cimlapján lenni!Mindfjárt gondoltam hoghy azt irják hogy hasonlót már megirt valaki!lolNem tudnak Önök erről leszokni???Pedig jó lenne,ha ennél több lenne a szókincsük!!!

 2. steve winston says:

  Hát Vajna Timcsike a barinője!Szeret ő is a bulvárujságok cimlapján lenni!

 3. Katalin Gyöngyösi says:

  Sarka Kata mindig is celeb volt, és az is marad, mégpedig a legrosszabb fajtából való! Ő is olyan mint vajna timike, az a mutógatós fajta, azt képzeli megáll az élet ha nem posztol magáról valamit!!!
  Szerencsétlen hülye, sötét egy nőszemély!!!

 4. József Molnár says:

  Teljes nevén sarkiSzarkata….

 5. Zoltán Bikárdi says:

  Amikor futni mentem,mindig meg álltam egy helyen dugni és élvezetessé tenni a futást.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!