Pletykafészek

Árpa Attila kiakadt!

Mondjuk, a helyében én is kiakadtam volna és lehet, hogy nem érem be annyival, amit ő tett. Ahhoz képest, hogy mindig is keménykötésű fickónak gondoltam, elég civilizáltan reagált, miután átverték. Szeretett volna a Millenárison megrendezett Gourmet Fesztiválon ebédelni, de csúnyán pórul járt:

 

 

“Kár hogy a jegyeladásnál vagy jegyszedésnél nem közlik, hogy még nem érdemes ilyenkor jönni, (mondjuk ebédelni), mert a standok nagy része még nem üzemel. Este visszajönni már nem tudok, de azért a jegyet visszacserélni vagy holnapra átírni nem tudják. Szuper szervezés, gratulálok, remélem a 3.900 forintom megérte nekik.

Ráadásul nem sokkal később még egy borzalmasan lekezelő reakciót is kapott a posztja alá a Gourmet Fesztiváltól: 

Kedves Attila,
Nagyon is érdemes a Gourmet Fesztiválra jönni, de indulás előtt érdemes elolvasni a jegyen, a weboldalon, a szórólapokon, hírlevélben és minden platformon meghirdetett információt, miszerint a rendezvény ma, azaz csütörtök délután 17.00 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség számára.
12-17 óráig a területen szakmai programok zajlanak, 17 óráig látogatói jeggyel a fesztivál nem látogatható, ahogy erről kollégáink tájékoztatást is adtak a pénztárban.
Reméljük a fesztivál ideje alatt vendégül láthatunk, hiszen rendkívül színes kínálattal várjuk vendégeinket, nyitvatartási időben.
Szeretettel várunk vissza!
Gourmet Fesztivál stáb”

Szóval, azért ez már vérlázító, hogy egyre több rendezvény, vagy szolgáltatást nyújtó hely engedi meg magának ezt a hangnemet a vásárlókkal szemben, holott belőlük él. Árpa Attila azért visszavágott még egyszer:

“Köszönöm a válaszukat, csak azt nem értem, hogy akkor miért engedtek be látogatói jeggyel 17.00 elött és egy tíz éves lánnyal nyilván nem szakmai programokra érkezünk. Mindegy is, sok sikert a rendezvényhez.(és nem kaptam ilyen tájékoztatást a pénztárban, mert akkor nyilván nem veszem meg a jegyet. Csak egy okoskodó nő volt ott, akinek nyilván volt más baja bőven és csak azt magyarázta, hogy miért kizárt hogy visszaváltsa a jegyet)”

Ennek tényleg nagyon lehúzás-szaga van… szerintetek?

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!