Pletykafészek

Megalázó ajánlatokat kap a szingli Sarka Kata

Sokáig ugye arról szólt a fáma, hogy Hajdú Péter egyik legjobb barátjával és üzlettársával lépett le az asszony. Aztán az is napvilágra került, hogy a kocsija esténként ott áll Sarka Kata új otthona előtt. Néhány hete azonban mélységes csönd van az új pasiról, lehet, hogy túl sok(k) volt neki a nyilvánosság és nem bírta a kritikákat.

 

 

Azóta azonban a legtöbb pasi, aki követi a celeb közösségi oldalát úgy gondolja, van annyira jó mint a Hajdú és Sarka Kata egyre-másra kapja a szégyentelen ajánlatokat. Udvarlói még arra sem törekednek, hogy legalább minimális udvariasságba csomagolják ajánlatukat, ami mondjuk nem is csoda, hiszen a celeb megint kipakolta az ikreket egy élő videóban.

Amit tegyen, oké, ha jól esik neki, de ahogy láttam, nem egyedül volt, ott voltak a saját gyerekei és néhány hozzájuk csapódott gyerek is. Egy ilyen délután eltöltéséhez tényleg a köldökig kivágott, csöcsmutogató dekoltázs a legfontosabb? Hát nem tudom…

Közzétette: Sarka Kata – 2017. április 15.

A videó alá számtalan komment érkezett:

“Miféle beteg elme az olyan,aki elviszi a gyerekeit kikapcsolódni,és még akkor is a telefonját nyomkodja és önigazolást vár másoktól,hogy milyen jó anya?! Ez már tényleg beteges,legközelebb a wcre is beviszed?”

Hogy csokolnam Vegig a tested te kis aranyos Katika!:*” (helyesírás direkt nem javítva)

Cicivillantás  mikor lesz?” 

“Nagyon nem is kell az a fürdőruha kint van minden”

Ha toples nyomod, meg 10 szereződik a nézők száma.”

Kata mutasd már tested fullos vagy.”

Csini, meg cuki, meg miden. Tényleg az. Viszont ha már gyerek szálloda, akkor esetleg egy diszkrétebb fürdőruci nem lett volna jobb?”

Ti mit gondoltok erről?

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Sanyi Turul says:

  Kedves Tóth Ágnes mégis milyen alapon perelhetné el a gyerekeket a Hajdú P?
  Ennél azért egy kicsit több kellene.Szép napot.

 2. Jozsefné Mácsik says:

  Kata már régen elrugaszkodott a valóságtól,a fotóin kívül nemigen érdekli màs. Hogy mennyire jó anya, az nézőpont kérdése: a gyerekeknek egy ideig tetszik hogy “hires szúlók” gyermekei; mindent megkapnak, ami pénzért megvehetó, a fotókon ott vannak hol egyik, hol a másik szúló mellett…, hogy mindez hasznukra válik-e, nem most derül ki,nem is a kívülállók felelőssége! Mindkét szülő “csak a gyerekek érdekét” hangsúlyozta az eddigiek során – hogy mi a látszat, s mi a valóság annak megítélése egy szakember véleményének függvénye lehetne esetlegesen, ha bárkiben felmerúl valaha ennek szükségessége

 3. ÉVA Matukovics says: (előzmény @ÉVA Matukovics)

  és még csak annyi, aki volt fiatal, uram bocs! még nézett is ki valahogy!!! akkor az élt is a “szépségével” “kirakta” a kirakatban, hogy a rondák, a csúnyák irigykedjenek, a férfiaknak meg csöpögjön a nyáluk, oszt! este meg hazamentek a hájas – májas ronda feleségükhöz, de! a fiatal és szép nők képén maszturbáltak éjszaka!!! Tudják az a baj, amikor az ember elkezd irigykedni a másikra!! holott, ahogy írtam lehet sokkal szarabb ember a valóságban, mint akire kigyót – békát kiabálnak!!! Most rakja ki amije van, mint 20-30 év múlva azon rágódjon, hogy de hülye volt, “fontos volt neki egy-két “senki” véleménye!!! Hülye lenne figyelembe venni, hogy kinek milyen szar élete van!!! Erkölcs-csőszök ez legyen a legnagyobb boldogságuk, és még ahogy írtam nem is kedvencem SK!!! Hát, ha még a kedvencem lenne!!???

 4. ÉVA Matukovics says:

  Jajjjjjjjjjjjjjj Istenem ennyi frusztrált, igyigy szar életet élő ember hsz-e? … Röhej… Nem kedvencem SK, de! itt több az irigy hozzászóló, mint az aki azt mondja – az ő élete, azt csinál vele, amit akar!! Erkölcscsőszök!!! meg vénasszonyok, mit is irigyeltek?? A gazdagságát, amit ti sosem engedhettek meg magatoknak és a gyerekeiteknek?? Elhiszem, lehet is irigyelni!!! Fiatal anyuka, gondolom mindent megtesz a gyerekei örömére, és boldogságára, itt kritizálók kétlem, hogy mindent megtesznek, mert lehetőségük sincs rá!!!Kérem, akinek nem tetszik, annyira hülye azért csak nem lehet a való életben is, hogy akkor miért is foglalkozik SK-val?? Nem értem a hülyéket, az irigyeket, nem volna könnyebb “lapozni”!!! Egyébként úgy gondolom szarnék nagy ívben bárki véleményére – az ő helyében, meg a többi celeb helyében, akit kritizálnak az erkölcscsőszök, aztán lehet sokkal szarabb anyák az életben, mint ő!!! pedig még csak nem is kedvencem a Sarka Kata!!! De! az irigyek, a frusztráltak, a megöregedett, de a fiatalságot és a szépséget irigylők az utálatomat bírják!!! Tehát ész?? a gatyában kedves erkölcsös emberek?? Nem kell vele foglalkozni, oszt!!! ennyire egyszerű lenne!!! Én meg az ő helyében direkt csak pakolnám fel a “jobbnál – jobb” képeimet, hogy a hülyék, az irigyek csámcsogjanak rajta!!! Ámen!

 5. Agnes Toth says:

  a jo anyak nem poszotljak naponta a segguket es a melluket a netre!
  hajdunak el kell perelni a gyerekeket!

 6. Veronika Erdei says:

  IQ NUKU ennek a nőnek. Már a lánya is átvette a pózokat.

 7. Kádár Istvánné says: (előzmény @Katalin Bajáról)

  Dehogy szégyellje magát ! Nem rosszabb , mint bármelyikünk . Nem kell az ártatlant adni. Jó anyja a gyerekeinek is , törődik velük . Nincs nekik rosszabb életük , sőt sokkal jobb van , mint a rossz házasságban képmutatóan álszenteskedő anyukák gyerekeinek !
  Majd kialakul az új életvitelük, legyen szerencséjük és senkitől ne függjenek !
  Gonosz begyöpösödött személyeknek nem kell eleget tenni !

 8. Pető Barnabásné says:

  Ennek elmentek otthonról.

 9. Katalin Bajáról says:

  Csak annyit, hogy szégyelhetné magát! Milyen anya az, aki a gyerekeit is csak arra használja, hogy a saját mezittelen testét mutogassa! Szerintem le se kell vetkőznie, hisz rendszeresen ki van mindene! Már nagyon unalmas! Én nem követem, csak már unalmas, hogy minden mozzanatát felteszi a nettre! Ha annyira csinosnak tartja magát akkor nem lenne szüksége,erre a állandó önmutogatásra. Megnyitom a gépet és sarkakata jelenik meg! Nem becsülöm semmire az ilyen anyát akinek a neten kell bizonygatni, hogy ő milyen kiváló anyának nevezett valaki! Elgondolkodhatna egy kicsit, mielőtt még lejjebb süllyed!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!