Pletykafészek

Durva, mi terjed Tóth Gabiról az interneten!

A közösségi oldalán volt kénytelen kitenni egy nyilatkozatot, mert egészen megdöbbentő hír terjedt róla az interneten. Így beszélt erről a rajongóinak:

 

 

“Hello drágák! Többen írtatok, hogy aggódtok értem! Valami kamu oldalon terjed a halál hírem… ez a viccnek is rossz és az, hogy vannak akik egy kattintásért képesek ilyennel riogatni az embereket, már màr beteges, és felháborító! Viszont én most mindenkit szeretnék megnyugtatni! Kicsattanok!
Kellemes hétvégét!”

Érdekes, hogy a rajongók amellett, hogy felháborítónak találnak egy ilyen kacsát, mégis megróják Gabit az elvonulásáért. Nem tetszik az embereknek, hogy jó ideje nem nagyon hallat magáról. 

Hát kedves Tóth Gabi most kissé csalódott vagyok. Te és a visszafogott nyugodt élet valahogy nem tudom elképzelni rólad te aki mindig küzdöttél és mindig meg tudtál bennünket lepni. Szerintem ezt a lépést megfogod bánni nem sokára “Szelíd nyugodt Tóth Gabi ugyan már”rossz döntést hoztál sajnos.”

Nem tudok erre mit mondani,ez nem a te vilàgod, sajnos lehet,hogy mèg nem jöttèl rà. De ki tudja hàtha bevàlik.”

Kedves Gabi! Kérlek, azért ne tűnjél el ennyire “az alkotói magányodban”, elvégre azzal teszel a közönség kedvére ha lát és hall téged, tud rólad. Ha elvonulsz, nem énekelsz nekünk és egy idő után sokan elfelejthetnek. A művész igazi közege a színpad és a rivaldafény. Néha kérlek legalább adj egy-egy koncertet, ha mást nem is de Verával együtt az Orfeumban.”

Nos, ti mit gondoltok, meddig fogja bírni a nagy elvonulást Tóth Gabi? Lehet, hogy Trap kapitány ennyire szorosan fogja, hogy teljesen átformálta az egykori lázadó, vagány csajt? 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. József Molnár says:

  Nincs nap görényke nélkül…

 2. Simon Sylvia says:

  Mindenki azt a rosszat lássa meg másban ami magába hiányzik.

 3. pizigo says:

  Jóska, ha egy hímringyó nevez valakit lotyónak, az nem sértés. Vegyük úgy, hogy senki se mondta, ami igaz is.

  Tóth Gabi, remélem, hogy jó dalok születnek. A szürkeség, a kispolgárság, a belesimulás pedig sivalkodjon tovább!

 4. Muc@ says:

  Az jól látszik, hogy a közösségi oldalán a rajongói nem a helyesírás bajnokai, ez is mutat egy színvonalat, de akik itt hozzászóltak és pocskondiázzák őt a sztársága és a nyóc általánosa miatt -a helyesírásukból ítélve- azok többségének sincs több “nyócnál”. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű….

 5. János Ágoston says:

  Az irigység és a féltékenység azért értelmetlen és azért butaság, mivel mindenki egyedi példány, tehát összemérhetetlen, összehasonlíthatatlan.

 6. Gerőcz Tibor says:

  Kategória vizsgás zenészként az a véleményem,hogy ő alá nagyon hamar alárakták a “szár alüröket”,hogy a végén még ő maga is elhitte,és a mai napig elhiszi magáról!Erre még rájátszott az a tény is ,hogy nagyon hamar berakták tehetségkuatók zsűrijébe,amivel helyek közzel vissza is élt!Tucat olyan versenyzőt tudnék mondani, ezekből a músorokból,akik ki is estek,hogy nagyságrendekkel képzetebb ,technikailag,összhangzattanilag stb.minden tekintetben mint ő ,és ilyen volt többek között a Kállai Kis Zsófi,akit pont ő ejtettki!,holott nagyságrendekkel jobb mint Tóth Gabi.Kétségten üvölteni már tud,talán most már el kellene kezdeni énekelni is,ha ő ezt a pályát tényleg komolyan gondolja,akkor még most sem késő egy hangképzéssel foglalkozó tanárt felkeresni,mert rettenetesen sok intonációs probléma van szinte majd minden dalában,a nővérének Verának a közelébe nem jöhet!Nem ártana ha Gabi néha szem előtt tartaná azt az örökbecsű bölcsességet,,hogy a kebvesebb néha több, nem árt néha egy kicsit visszafogottabban szerényebben!A vagányság nem egyenlő az elszállottsággal,annyira nem jó ő mint amennyire képzeli magáról,mert ilyen kaliberű előadó mint ő,hanem nagyságrendekel jobbak százával vannak vidéken!

 7. Zsuzsa Rauscher says:

  Belátta, hogy a nővéréhez képest ő csak egy üvöltöző ripacs. Most hogy már lefogyott a Vera még az is betett Gabikának.

  Az NL Cafénak üzenem hogy ne szórakozzon és jelentesse meg a komentet, mert ez még nem jelent meg.

 8. Zsuzsa Rauscher says:

  Belátta, hogy a nővéréhez képest ő csak egy üvöltöző ripacs. Most hogy már lefogyott a Vera még az is betett Gabikának.

 9. Mária Erdész says:

  Csatlakozom az előttem iróhoz. Próbálj meg te is dolgozni, mint egy tisztességes leánynak kéne a mai világban. Igen sok ám a “sztárnak” képzelő ember. Minden csatornára jut egy x faktor, stb.No te nem igazán ütöd meg a mércét.

 10. Ilosvay András says:

  Hatalmas csalódást okoztál a Totova névvel. Tudod egyáltalán, hogy ez mit jelent a felvidék-i nőknek? És még reklámozod? Most hadd ne minősítselek.

 11. Lajos Vitai says:

  Folalkozása: “Művész”
  Iskolai végzettsége: 8 általános

 12. Lajos Vitai says:

  Én meg már azt hittem, hogy sikerült leérettségiznie.

 13. AttilaOlgi Balla says:

  Még egy közéleti embernek is lehet magánélete! Nem vagyok híve ennek a csupa hatásvadász, hírhajhász világnak, de minden ismert ember elvonulhat, és ez különösen akkor nem válik kárára, ha nem csal, lop, hazudik, mint a politikusok!
  Hajrá Gabi, találd meg Önmagad….

 14. W. A. Lacky says:

  Gabika Drága! Szard le a rosszindulatú köcsögöket, és nyomjad ezerrel! Sok puszi, W. A.

 15. Zoltán Bikárdi says:

  Ne törődj a rossz indulatú szopacsokkal. Nézz át rajtuk.Csak gonoszkodnak.

 16. József Kovács says:

  Nem nagy baj, ha eltűnsz a látókörünkből, csak Te gondolod és a cimbijeid, hogy menő, sztár vagy…a mindennapi embereknek kis butus lotyó, alkesz hangú, kis tapolcai utcai lány vagy,aki a legtöbb, korosztálybeli mellet jobb voln a, ha bujdokolna, nagy egóval és pofával rendelkezel, az bizti…bocs a kifejezésért, de erre nincs más …ezt tartsd a szemed előtt és igyekezz változtatni a megítéléseden, ha az akarsz lenni, amit képzelsz…Egyenlőre az átlagot nem ütöd meg semmiben sem, kivéve a kivagyiságot, nárcisztikus jellemet…..


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!