Pletykafészek

Hajdú Péter és új barátnője elválaszthatatlanok

Tényleg úgy tűnik, hogy miután hónapokig játszotta a magányos, megtört férfi szerepét, most lubickol a szerelemben. Mindenhova magával viszi a barátnőjét, akinek szerintem már nem sokáig lesz meg eddig állása, hiszen hol nézik jó szemmel, hogy egyik pillanatban Londonba megy, a következőben meg síelni. 

 

 

Én még mindig nem tudom túltenni magam azon, hogy Eszter mennyire hasonlít Sarka Katára, szerintem teljesen ugyanaz a bájos, látszólag ártalmatlan, kecses, barna csaj mint Hajdú exneje. Sőt, a pózok, amikben a fotók készülnek is totál ugyanazok… 

Az Ischgl-ben készült képek azt mutatják, egyikük sem fogja többé vissza magát, ha a “szerelemről” van szó. A csaj pedig, aki eddig mindenhol azt nyilatkozta, hogy ő szeretne a háttérben maradni, egyre többször kerül a fotókon előtérbe. Amivel nincs is gond, csak ne játssza meg magát, akkor vállalja fel, hogy jól esik neki a figyelem, a rivaldafény. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. József Molnár says:

  Malacfejűhajdú és a napi szereplés elválaszthatatlan…

 2. Mária Erdész says:

  Azért vegyük észre, hogy Péter pénze sem jön neki rosszul. Biztos nem jutott volna el ilyen helyekre magától.

 3. Katalin Gyöngyösi says: (előzmény @Éva Gróf)

  Éva, ez a csaj is nem másért van petikével, csak a hírnévért…No persze nem szereti a rivaldafényt… hát azért eléggé megtanult pózolni… hát még ha szeretné, mi lenne akkor!
  Tudod a hírnév sokat számít…

 4. Katalin Gyöngyösi says:

  Jaj, jaj, Petike, az elején mindig túlzásokba esik… Katánál is ez volt, még levegőt sem hagyta hogy vegyen önállóan!!!!
  Majd lesz ez másképpen is… minden csoda 3 napig a tart… a köd is fel szokott szállni….No meg meg kell mutatni a másiknak, – főleg, hogy Kata hagyta el, és adta be a válást – hogy nem volt olyan fontos, és hamar találok másikat… na ezek szoktak csak hónapokig tartani!!!

 5. Éva Gróf says:

  Igen, valóban a mondás és a látszat mást mutat. A lány azt mondja nem akar “rivaldafényben” lenni, de a viselkedése pont az ellenkezője……Sarka Kata mindig tudta magán mi áll jól Neki és mi az ami nem. Legyen szó öltözékről, frizuráról. A kedves barátnő is belenézhetne a tükörbe a frizurát illetően. Magas homloka van, ezt valahogy takarhatná…..


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!