Pletykafészek

Sarka Kata furcsa családi fotója

Amióta csak hallottam a szakításukról és követem a cirkuszt ami emiatt kirobbant az motoszkál bennem, hogy a két gyerek, Dávidka és Noncsi vajon hogy érzik magukat? Mit gondolnak és kihez húz a szívük? 

 

 

Nos, azt hiszem, az alábbi családi fotón, ami már Hajdú Péter nélkül készült, egyértelmű választ kaptam. Még a kutyus, Milla is magába van roskadva, teljesen szomorú fejjel ül a kép szélén, de igazából a két gyerek az, akin megdöbbentem. Hiába várja el tőlük a szintén műmosollyal próbálkozó Sarka, hogy márpedig akkor is vigyorogjatok a családi fotón, a gyerkőcöknek ez nem nagyon sikerül. 

Mind a ketten bizonytalanul, kényszeredetten mosolyognak a kamerába és nem hiszem, hogy ez a fotózásnak, a fura helyzetnek köszönhető. Szerintem sokkal jobban megviseli őket a szüleik közt dúló háború és mocskolódás, mint azt igazából akár Hajdú akár Sarka Kata sejtené. ezen a fotón legalábbis nagyon boldogtalannak tűnnek, tele van szomorúsággal a szemük. 

Néhány nappal azelőtt pedig egy születésnapi felvétel készült, a 8. születésnapját ünneplő Noncsiról. Az egyik hozzászóló pontosan kifejezte azt, amire én is gondoltam a kép láttán:

A lányodhoz gratulálok, gyönyörű és egészséges kislány!
Csak azért sajnálom, hogy minden képeden vele TE vagy a lényeg, a lányodat pedig kiegészítőnek használod, hogy kiemelje a TE szépségedet…
Miért nem kérsz a fotósoktól olyan képet, amin Ő a hercegnő, te pedig csak a háttérben kiegészítő? Nekem az szebb kép lenne… Egy anya hagyja meg a lányának hogy tündököljön ne vegye el tőle….”

Az új profilképével pedig mintha csak bizonygatni akarná – talán pont a Hajdúnak, aki máris becsajozott – hogy ő még mindig dögös nőci, fekete csipkében pózol, ami alatt nem visel semmit. Tényleg kell ez?

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Muc@ says:

  István Kapos, nem mindenki tanul a saját kárán..Az okos a más kárán tanul, a hülye meg a sajátján sem!

 2. István Kapos says:

  hááát nem is tudom mit írjak.
  A gyerekeket sajnálom. Ha már így alakult az élete,legalább ne tenné ki őket az ablakba. Minden képe ahol csak látom őket,a volt férjének üzen: lásd én nélküled is megvagyok.A pénz nem minden.Megirigyelte barátnője V.T.szabad életét csak arról felejtkezett meg,hogy ő már kétszeresen sem szabad.Felelősséggel tartozik a gyerekeiért.A csonka -család nem célravezető és családi példának sem nevezhető.
  Sötét mint az éjszaka,de mindenki saját kárán tanul.

 3. Judit Gőbel says:

  Ez a kép egy beállított nem az igazi felhőtlen boldogságot mutató kép. A kislány kényszeredett mosolya, a kisfiú is próbál vidám képet mutatni. Bizony még a kutya is szomorúságot sugall. No és persze Kata a középpontban szintén egy műmosollyal. Felesleges ezt ennyire erőltetni. Hagyni kéne a gyerekeket hogy feldolgozhassák a szüleik válását. Nem kellene folyton húzni-vonni őket egyik fotózásról a másikra, hogy bebizonyítsa kedves Kata, hogy milyen happy most az életük és mennyire sz…r volt a Hajdúval!

 4. Orsolya G. Kapás says: (előzmény @Regina Király)

  Nagyon egyet értek a cikk íróval es nem gonoszságból.Tenyleg igy van ahogy ő leírja…ssrka eszköznek használja a gyerekeket es az új profil kép Petinek es új barátnőjének készült….ez teljesen így van.

 5. Regina Király says:

  Nos, én tényleg nem akarok gonosz lenni, de hazudni sem szeretnék! Miért kell minden média celeb gyereket szépnek nevezni???? Ez a kislány ,és a kisfiú is ritka rondák! Katika szép, és miért? Úgy hívják plasztika!!! Na majd a lány is követi a példáját, de a rossz gének ott vannak az arcán tetszik vagy sem! Az anyuci húzott magára egy álarcot, mert az értékrendjében a dekoráció a legfontosabb!!! Szégyen, hogy ezek a felkapaszkodott nők ma a példaképek! Mit is tett le az asztalra? Eljátszott a hű feleséget, példás anyát amíg azon a ranglétrán biztos helye nem lett…A gyerekek tényleg nagyon rondák, a tekintetük üres, boldogtalanságról árulkodik!

 6. Árpád Moór says:

  A cikk tartalmával részben egyetértek. Azt viszont utálom,hogy a nevesincs bérfirkász tollnokok kezüket-lábukat törik, hogy írjanak erről a felfújt celebről. A lényeg, hogy mindíg címlapra kerüljön.
  Tudom, van az a pénz… Szánalmas ez a közeg “sajtóstúl-celebestűl” Mi meg bosszankodunk,holott agyon kellene hallgatni.

 7. litowski says:

  A cikk minden szava igaz.Leszarja igazából a gyerekeit.Ő is meg a hájfejű hajdú is.Csak maguk.Csak a felszín.Csak a fészbúk meg a pénz.UNDORÍTÓ.

 8. Szép az ami természetes.A mű nem lehet szép.RÁADásul buta mint a föld.

 9. László Gulyás says:

  Szép ez a nő, akárki akármit mond.

 10. S tóth says:

  Tisztelt cikk iro fogalakozzon a sajat csaladi fenykepeinek elemzesevel foleg egy nagyobb elethelyzet valtozas utan. Hasonlo etedmenyre fog jutni. Nem hiszem, hogy Onre vagy akar rank tartozna az, hogy ki miert nem misolyog

 11. Veronika Erdei says:

  Tányleg kell ez? – írja a cikkíró. Nem, nem kell. Jó lenne leszállni erről a rém egyszerű gondolkodású, magamutogató nőről. Még ha modell is. Ömlik a csapból. Most jön a fiúcskával majd, aki szintén nagyon magasan képzett ficsúr, majd betanítja azt is.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!