Pletykafészek

Pataki Marcell és a Paramami

Az egyik oka, amiért én nagyon kedvelem Liptai Claudiát, hogy nem játssza meg magát. Nem akar mindig tökéletesnek látszani, van mersze, hogy azt csinálja, ami neki és a szeretteinek fontos, sőt, néha még a közvéleménnyel is szembe megy.

 

 

Most persze, hogy pici babájával otthon van, nem kell nagyon harcolnia, viszont őszinte dolgokat oszt meg, olyasmit, ami bármelyik másik anyukának is eszébe jut. Pont ezért kap nagyon sok támogató kommentet és csak elvétve akad egy-egy negatív felhang.

Azt mondják, a második gyereknél az ember már lelazul. Nem izgul annyit és nem retteg minden pillanatban valamitől. Sajnos én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt. Guglizom a legkisebb köhintés után is, hogy nem a spanyol nátha ütötte fel esetleg a fejét? Bevallom töredelmesen Paramami vagyok. (És igen van Marcit éjjellátóm is. Íme a képe.
Szép hétvégét mindenkinek!”

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Jozsef Kaszas says:

  Anyának lenni, az valami csodálatos dolog bizony. Minden tisztelet megjár érte.

 2. József Molnár says:

  Liptai szórakoztatod magad SZERENCSÉTLEN!!!

 3. Németh Lászlóné says:

  Én nagyon szeretem Claudiát. Belevaló, szép csaj. A sztárban sztárban a hozzászólásait is nagyon szerettem. Ahogy újból és újból megnézem a I want it that way című számot, és nézem Claudiát ahogy örül, ahogy az egész tetszik neki, én nagyon bírom őt. Ellentétben a kártyás Ördög Nórával, vagy az őt váltó Ábel Anitával. Szegénykém, azt hiszi ha hangosan nevetgél az elég, mert véleményt mondani a produkcióról azt nem tud. Szánalmas.

 4. Hügi Agnes Fanny says:

  “…nem játssza meg magát.” Ezt a szoveget elolvasva, csak most tudok reagalni, mert idaig nem tudtam abbahagyni a nevetest! 😀
  A tobbit mar nem is erdemes kommentalni.

 5. Sirály Király says:

  Azért szeretném tudni, hogy van-e egyetlen ember – rajta kívül, – akit érdekel marci.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!