Pletykafészek

Indul a Nagy Átalakulóshow!

Mondjuk, azt nem tudom, mennyire lesz show belőle, de Rubint Réka a fejébe vette, hogy ő akkor is megmutatja, hogy bárki lehet olyan, mint ő (már aki akar…). Kiválasztott több ezer jelentkezőből 5 szerencsést (?), akikkel most majd hetekig gyakorlatozik, hogy végül olyan műanyagok legyenek, mint ő. 

 

 

Persze, mostanában kell a jó reklám, már nem elég a Berkit meg a Hódi Pamelát mutogatni Alakreform edzésen, muszáj egy kicsit nyomni az ipart és ellensúlyozni a sok marhaságot, amit Norbi az utóbbi időben elkövetett. 

Ezért aztán újra belevág. Így ír erről közösségi oldalán:

Február 20-án, hétfőn kezdetét veszi a Nagy Átalakítás az 5 szerencsés jelentkezővel, akik 6 héten keresztül a szakmai felügyeletemmel vehetnek részt ezen a programon.
Tegnap sor került az első találkozásra is, a lányok nagyon aranyosak, lelkesek, örömmel vágnak bele az átalakító programba.
Azok se keseredjenek el, akik nem kerültek be, hiszen az oldalamon keresztül bárki becsatlakozhat és követheti a programot.”

Természetesen, a kaját a Norbitól kell rendelni, mert csak akkor lesz sikeres a program, ha update a kaja is. Ilyenkor a gonosz kis törpe a vállamon már kántálja is, amit Norbi az egyik nyaralós táborban ejtett el, “kedves” neje meg még ezt is megosztotta a rajongókkal: “Nem érzitek úgy néha, hogy beledugnátok a fejeteket a csokiszökőkútba?” 

Lehet, hogy már nekik is elegük van az update kajából? 
Ennél már csak az borzasztóbb, hogy a képen látható csajok szerintem tök normálisan néznek ki. Olyat, aki egyébként sem kövér, persze, hogy simán le lehet fogyasztani 6 hét alatt, főleg ha ezt kaját kell ennie. Sőt, az ilyen alkatú lányokon sokszor egy jó ruha, egy fodrász, egy smink is dob annyit, hogy úgy néznek ki, mintha ledobtak volna egy tízest. Plusz poén, hogy közöttük/előttük térdel Réka és úgy néz ki az arcára fagyott vigyorral, a viaszbaba pózolásával, hogy Madame Tussaudnak nem sok dolga lenne vele. 

Most mondjátok meg, ki a fene akar hasonlítani rá? Brrrrr…. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Homo ludens says:

    Ha valaki éppen a Rékára akar hasonlítani, az már maga egy nagyon szomorú dolog. A hasonlatosság nem csak a külsőben fog visszaköszönni egy idő után, hanem a belsőben is és attól Isten óvjon mindenkit! Ha ezt akarjátok, ám legyen!

  2. Klára Mészáros says:

    A legutolsó ilyen bulija Rékának eléggé látványosan megbukott…Ugyanis az alanyok csak a photoshop módszer alkalmazásával tudtak vállalhatóra fogyni.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!