Pletykafészek

Durván kiakadt Liptai Claudia

Mondjuk megértem. Manapság már az a normális, ha az anyuka a szülőágyról fitten, frissen, eredeti formájában pattan le, majd újszülött gyerekét ölelgetve mutogatja magát országnak-világnak. Ha nem ezt teszi, akkor a rajongók kikérik maguknak, meg rögtön kritizálják és igénytelennek tartják. Pedig, csak épp azt teszi, amit ilyenkor kell. Anyaként viselkedik és az egyetlen dologgal törődik, ami számít, a gyerekével.

 

 

Szóval, az történt, hogy Liptai Claudiát a Story gálán az Év kedvence díjjal jutalmazták. Ő azonban nem jelent meg a díjátadón, mire rögtön szárnyra kélt a pletyka, hogy biztos azért, mert még mindig kövér. Korábban azt is kifogásolták, hogy nem mutat többet a kis Marcellből. Mindkettőre frappánsan megfelelt:

Ma megkaptam a Story Gálán, Az év kedvence díjat. Nagyon köszönöm, mindenkinek, aki szavazott, mert a nap végén mindig a közönség véleménye, szeretete és támogatása számít csak. Ezen utóbbira és rátok most nagy szükségem is van. A gálán nem voltam jelen, mint ahogyan a képernyőn sem láthattok mostanában. Persze természetes, ha valaki, aki nyilvánosan mutatkozik szereti a legjobb formájában megmutatni magát, és azt is tudjuk, hogy egy egy röcc a ruhán, vagy néhány plussz kiló napokra elegendő témát biztosít a lapoknak, de képtelen vagyok elhinni, hogy bárki is képes volna arra, hogy azt nyilatkozza a vezető bulvár napilapnak, hogy azért nem térek még vissza, mert még nem vagyok megelégedve a külsőmmel…. E percben van egy sokkal fontosabb indokom. Marcell-nak hívják és 3,5 hónapos. Pankánál engedetem a nyomásnak és a munkahelyi “terelgetésnek” és nagyon korán visszatértem. Soha el nem követem újra ezt a hibát. Annyit és addig leszek itthon a kisfiammal, amíg csak lehetséges. Nem akarok olyan világban élni, ahol nem számít, hogy valakinek kisbabája születik, ahol nem számít a tisztelet, és ahol nincs már semmi érzékenység.

Még egy kedves videót is mellékelt, amin szerintem fantasztikusan néz ki. Nem a dög, nem a végzet asszonya, amilyennek már olyan sokszor láttuk, nem is a profi műsorvezető, aki minden helyzetet képes higgadtan viselni. Nem, Liptai Claudia most egyetlen szerepben lubickol. Boldog anyaként.

Úgy gondolom, ezzel igazán példát mutathat másoknak is. Régen az volt a természetes, hogy addig maradtak otthon az anyák, ameddig csak szükséges volt. Ha ő megteheti azt, hogy a rivaldafény mellőzése mellett dönt és inkább azt választja, hogy nem marad le Marcell kis életének egyetlen pillanatáról sem, akkor én ezért nem vetnék követ rá. Csak azt teszi, ami szerintem tök alap lenne és az lenne igazán menő, ha ezt minél több anyuka megtehetné a gyerekével. 

Ti mit gondoltok erről? Jól teszi, hogy otthon marad, vagy mint ismert embernek, minél hamarabb vissza kéne térnie a képernyőre? 

(a videó a képre kattintva érhető el, új ablakban)

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Péterné Aladics says:

  Babázzon nyugodtan.Most az a dolga.

 2. Pásztor Aranka says: (előzmény @József Molnár)

  Szomorú életet élhetsz,ha csak ennyire futja…

 3. József Molnár says:

  Kiakadt mert még a Petőfi szobor nem volt meg neki….

 4. nagyi says:

  Kellemesen csalódtam benne, bár nem volt a szivem csücske, de egy belevaló csajszi. Mindig azt mondtam az unokák születésekor a menyeimnek, hogy elvezze ki a babázás minden pillanatát mert ezek a percek sosem jönnek vissza. Ezzel nem zárom ki azt, hogy ha van megbízható segítsége ne lopjon magának egy kis szabadságot. Az egyik unokám október 27-én született, jött a szilveszter. A fiamék tervezték a szilvesztert a menyem anyukája azt mondta, szó sem lehet róla, neki a baba mellett a helye. Itt van két nagymama, csak elbírunk egy kisbabával. 22 éve vagyok nagyi, de rám mindig számíthattak. Ezt csak azért írtam, hogy azért Klaudia is kimozdulhat baba nélkül néha ! Kell is egy kis változatosság.

 5. Orsolya G. Kapás says:

  Egyet értek vele.Mnden celeb húz vissza azonnal..ha nincs meg az egziszencia minek szül? Lehetne ezt ragozni.Klaudianak sok boldogságot a picihez!

 6. Szabó Gabriella says:

  Szerintem jól teszi ha otthon marad, bár a fanyalgók szempontjából teljesen mindegy, most emiatt marasztalják el, de ha visszamenne, na hát akkor aztán kapna hideget-meleget 🙂 Szóval Clau csak ahogy Te/Ti érzitek! Ha most így jó akkor legyen, ha hiányzik a több nyilvánosság, hát szerintem akkor is elsőbbséget fog élvezni a baba, ebbe senkinek nincs beleszólása Rajtatok kívül! 🙂 Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak! 🙂

 7. Muc@ says:

  Claudiának és a családjának sok boldogságot kívánok a kis Marcellel. Élvezze az anyaság minden percét, hiszen ez az utolsó lehetőség, amikor megteheti, hogy egy újszülött, a kisfia minden rezdülésének, minden mozdulaténak, mosolyának részese lehet. A munka megvárja. Én őszintén szólva a helyében annyit sem szerepelnék, amennyit ő teszi. Nem írnék blogot, nem szerepelnék sehol. Nem kell félni, nem fogják elfelejteni, nem kell okvetlenül a köztudatban maradni. Eljön a visszatérés ideje, elég lesz akkor újra szerepelni, újra nyomulni. Addig meg élvezze az anyaságot és az új boldogságot!

 8. habcica86@gmail.com says:

  Tetszik Klaudia megnyilvánulása.Első a baba.

 9. habcica86@gmail.com says:

  Jól tette hogy otthon maradt.Igaza van,az első a baba.Nem veszített semmit.Sok boldogságot a kicsihez.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!