Pletykafészek

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata a következő szintre lépett

Úgy tűnik, még mindig nagyon zárkózott a két fiatal, szinte soha nem lehet róluk közös fotót látni, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének oda egymásért igazán. 

 

 

Bár Harry hercegnek a Karib-szigeteken akadt dolga karácsonykor, mégis szakított időt arra, hogy meglátogassa barátnőjét Kanadában. 

prince-harry-meghan-markle-121416-1481763687-compressed

Meghan féltestvére, Thomas Jr. elárult néhány titkot kettejük kapcsolatáról.
Már rögtön az elején, amikor még nem is volt nyilvános a kapcsolatuk, Harry találkozott apánkkal, akivel azóta is jól kijönnek. Mindig is nagyon szoros kapcsolata volt a lányával és örül, hogy ilyen rendes fickót talált magának.”

A srác arról is meg van győződve, hogy bár nagyon sok kritika éri a párt Meghan származása  és bőrszíne miatt, mégis tökéletesen megállná a helyét hercegnőként. 

Meg nagyon szerelmes és amíg Harry szereti őt és törődik vele, addig semmi másra nincs is szüksége.” – tette még hozzá Meghan testvére. 

Azért, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Úgy tűnik, az ifjú nemzedék már nem kötődik annyira sem a királyi palotához, sem Angliához, sokkal nyitottabbak a világra, mint őseik. Katalin és Vilmos is mindent megtesz, hogy kikerüljön a felügyelet alól, ezért is választották a távolabb eső Amner Hallt állandó otthonuknak, mert szeretnének saját maguk által eltervezett életet élni, nem pedig parancsoknak engedelmeskedni. 

Harry herceg sem követi a hagyományokat, sokkal több mindent enged meg magának, mint kellene és úgy látszik abba sem hagy beleszólást, hogy kibe szeret bele, kivel éli majd le az életét. Ti mit gondoltok erről?
A The Sun közölte nemrég az első lesifotót a párosról, akik épp sétálni indultak valahova. 

czrimmexaamzfae

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Isvánné Jaskó says:

    Minden nőnek ncsak a királyi cim kell, ennyi.

  2. Anna Kisfaludiné Baán says:

    Harry-t nagyon kedvelem, remélem, hogy boldogok lesznek.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!