Pletykafészek

Hajdú Péter így heveri ki, hogy végleg dobták

Mondjuk, nekem eddig sem tűnt túl gyászosan Hajdú Péter. Mióta bejelentették különélésüket Sarka Katával olyan fotókat tesz ki közösségi oldalára, amiből az jön le, hogy igenis baromi jól érzi magát. Ide-oda repked a világban, szinte sosincs egyedül és biztos nem véletlen az sem, hogy mindenféle hölgyekkel próbálják meg összeboronálni. 

 

 

15781795_1167990216641813_4519564553713089248_n

Most, hogy hamarosan exfelesége bejelentette, hogy elválnak és már menthetetlen a kapcsolatuk, Hajdú Péter csak egy szűkszavú nyilatkozatot tett közzé rajongóinak:
A mai velem kapcsolatos bulvár hírek margójára: nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár, 6 hónap különélés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz!”

15825888_1164969843610517_4169844738245257475_n

Emellett persze ontja magáról a bulizós, síelős, “de jól érzem magam” hangulatú képeket. Szerintem kicsit sem tűnik úgy, mintha gyászolná elvesztett feleségét, sőt, a gyerekekkel is egyre ritkábban látni. 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Melinda Kovács says:

  Nem lehet, hogy a sok bulizós, csajozós, világban ide-oda repkedős, soha sincs egyedül képek mögött véletlenül egy nagyon is magányos, szomorú férfi van? Könnyű kifelé bárgyún vigyorogni, nyilván senki se teszi ki szívesen a kiraktba érzelmi hullámvölgyeit. A válás és újrakezdés sohase könnyű, pláne ha több éves (gyerekes) kapcsolat után marad a csöndes házban egyedül az ember? Nyilván egyiknek sem lesz könnyű új párt találni, de a hozzászólók értelmi színvonalát (és érzelmi érettségét) is jól mutatja, hogy az exfeleség szidásánál, becsmérlésénél nem jutnak tovább (ill., hogy ehhez mérten milyen csajokat tudna magának találni H.P. Tisztelet a kivételnek!

 2. Csaba Bekes says:

  Jol teszi Hajdu, hogy tullepett, onimado Sarkinal csak jobbat kaphat. Szerencsetlen gyerekeiket csak bohocnak hadznaljak….

 3. József Molnár says:

  Versenyeznek sarkiSzarkatával????

 4. Kádár Istvánné says:

  Nahát , ilyen dolgok van akikkel már megtörténtek ?
  Vagy ez az első eset a világon ?

  Most aztán lehet mondani csúnyát , de sokat .
  És aztán , nem mindegy ?

 5. Sirály Király says:

  Tényleg minden képen bárgyú műmosoly van a képén.
  Mindegy: van pénz, van pia lesz, πna!

 6. Sándor Ecsédi says:

  Kutyaharapást szőrivel Peti ,az bevált módszer !

 7. Muc@ says:

  Csak az a kényszeredett, tenyérbemászó mosolya ne lenne! Egyébként ezzel együtt egy Sarkához hasonló buta, tanulatlan, szakma és nyelvtudás nélküli, beszédhibás, bütykös (keszekusza) lábujjú, karikalábú, csípőficamos, műmellű, műszempillás, kopaszodó, magamutogató buta tyúkot talál minden ujjára tízet is. Eleve nem a prostiper tagjai közül kellett volna a gyerekeinek anyát választani, aki most tudta meg pár hónapja, hogy mi az a rezsi. De ez már történelem, lehet új fejezetet nyitni!
  Katácska meg ahogy olvasom több helyen már beágyazódott Habonynál. Fene a gusztusát :D:D:D Boaaa……..Követi barátnéját, Timcsikét. Nincs ronda pasi csak kevés pénz és kevés pia.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!