Pletykafészek

II. Erzsébet születésnapi partija – legóból

Nem csak Anglia, de az egész világ ünnepli a 90 éves királynőt és mindenhol meglepetésekkel várják. Angliában, az ottani Legolandben egy egész utcarészletet formáltak meg, több, mint 30.000 legódarabkát felhasználva, hogy minél élethűbben adhassák vissza a vidám, ünneplő sereget. 

 

 

legoland-queen-elizabeth-birthday

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-110050-The_LEGOLAND_Windsor_Resort_throws_Her_Majesty_The_Queen_a_LEGO_birthday_party_in_Miniland___2_

600 brit alattvalóval, angol zászlókkal és dekorációval alapozták meg a látványt, emellett elkészült a királyi család is aprócska legófigurákból. Vilmos herceg, Katalin hercegnő, Károly herceg, György herceg, Charlotte hercegnő, Anna hercegnő, Harry herceg, sőt, még a királynő szeretett kutyusai is, a corgik is a jelenet részeseivé váltak. 

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-110042-The_LEGOLAND_Windsor_Resort_throws_Her_Majesty_The_Queen_a_LEGO_birthday_party_in_Miniland___8_

A Legoland dolgozóinak 650 munkaórájukba telt felépíteni a bámulatos eseményt. II. Erzsébet június 12-én ünnepli a születésnapját, de a látványosság egészen novemberig látogatható lesz majd. 

ad_141136080

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!